Сериозна криза в брака изживяват Ирина Тенчева и Иван Христов. 

...
Сериозна криза в брака изживяват Ирина Тенчева и Иван Христов. 
Коментари Харесай

Семейната лодка на Иван и Ирина потъва! Тенчева гаси нерви с бяло вино + всичко за кризата в брака им

Сериозна рецесия в брака изживяват Ирина Тенчева и Иван Христов.  Безоблачните връзки на двойката са обтегнати през последните месеци и нещо в любовта им куца, издават близки до двойката, дочу HotArena.

Темпераментният темперамент на Ирина бил в основата на честите кавги сред нея и брачна половинка й. Тенчева постоянно е недоволна от мъжа си и прави всичко по силите си да му го покаже. Блондинката е перфекционист и желае всичко да е по проект.

Иван напълно не е единственият, върху който Тенчева си излива гнева. Ексводещата прави кавги под дърво и камък, ядосано се нервира на обслужващия личен състав по заведенията и по всичко проличава, че нервите крепко я тресат, когато нещо не се случва по този начин, както на нея й харесва.

За да разпусне и да си почине от непрекъснатите задължения на майка и брачна половинка, Ирина отпътува на отмора с приятелки за цялостен месец напълно с женска компания. По през целия ден с бяло вино и сладки приказки разпуска Тенчева след дългата и изморителна зима. Сега русокоската се захваща за работа и обмисля какъв да е новият план, с който да се заеме.

За да успокоят пристрастеностите и да се порадват един на различен, Ирина и Иван считат да заминат на дълга отмора. На някой другоземен остров двамата ще скрепят любовта си, която съгласно околните им в никакъв случай не е напускала фамилията, написа " България през днешния ден ". 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР